Problem med håravfall

 

Män är de som som oftare drabbas av håravfall och detta kan se tidigt i ålder om man har otur. Oftast så är det genetiskt men kan även vara relaterad till någon sjukdom. Alla kanske inte accepterar detta och är man ung kan man förstå det.

Nu finns det hjälpmedel som kan ordna med allt för tidigt håravfall. Spikecap är en av de hjälpmedel som man kan prova på. Det finns många fördelar med detta och du kan läsa mer online om just Spikecap. Det är alltså frågan om akupressur-teknik som genom att använda sig av en nålmatta monterad i en enkel mössa öka blodcirkulationen i hårbotten och på så sätt ge näring till hårsäckarna att få håret att växa.

Det är en engångsinvestering och du använder din Spikecap när du helst önskar. Låt mössan sitta på i 15 till 30 minuter och efter 8 till 10 veckor så kommer du att se ett synligt resultat. Få in rutiner att använda Spikecap regelbundet under dagen så kommer det att bli en förändring med håret. Det blir en tillväxt och du kommer att minimera håravfallet. Ju tidigare du börjar använda detta hjälpmedel desto bättre är det. Om det är döda hårsäckar så kan de inte väckas till liv med hjälp av detta.

Vi hoppas naturligtvis att detta kan hjälpa dig med ditt håravfall och att du får bort den kala lilla fläcken som börjar synas.