Ny mat och nytt liv

 

Det du stoppar i din kropp, absorberas av dina celler och är tänkt att fungera som bränsle för att cellerna ska kunna göra sitt jobb. Det vill säga sköta alla dina kroppsfunktioner. Så vad händer när det du äter inte innehåller så mycket näring, men däremot får i dig många onaturliga ämnen som kroppen inte känner igen?

Samma sak som när du tankar fel bränsle i bilen. Motorn far illa och till slut skär den ihop. Vill du må bra så behöver du ge kroppen förutsättningar för det.

Men hur ska jag veta?

Det kan verkligen kännas övermäktigt att förstå vad våra livsmedel innehåller, men med hjälp av äkta vara kan du lätt söka efter olika e-nummer och göra ett mer medvetet val kring din kost.

Ät naturligt

Det allra bästa är att äta mat som inte är processad och helt naturlig så att kroppen har en chans att känna igen den och ta hand om den så att du får mer energi och kan ge din kropp bästa förutsättningarna till självläkning.

Raw food är just det. Obehandlad mat som är naturlig och utan animalier. Det kan också vara nödvändigt att tillsätta extra näringsämnen ibland för att boosta kroppen till max. Klicka dig vidare här för mer inspiration och kunskap.